باشگاه برندسازان صنعت ساختمان ایران راه اندازی شد

به منظور توسعه و ارتقاء فرآیندهای برندسازی در صنعت ساختمان و ایجاد هم افزایی بین فعالان حرفه ای این صنعت، باشگاه برندسازان صنعت ساختمان ایران تأسیس و راه اندازی شد.

احمد پاکزاد، مدیر باشگاه، با اعلام این خبر افزود: «علیرغم آنکه صنعت ساختمان و صنایع وابسته، یکی از مهمترین و تأثیرگذارترین شئون اقتصادی کشور است. اما هنوز در تما‏می ‏ابعاد به صورتی همگن و پایدار توسعه و تعمیق نیافته است. همین وضعیت باعث ‏می‏ شود که با کمترین لرزش در محیط پیرامونی، شکننده شده و دچار رکود و رخوت شود.»

وی ادامه داد: «امروزه تما‏می ‏اهتمام فعالان صنعت ساختمان بر روی دو فرآیند «مدیریت ساخت» و «مدیریت تأمین» متمرکز است و با شائبه آنکه هنوز تقاضا بر عرضه برتری دارد، عملاً هیچگونه توجهی در حوزه «مدیریت بازار» ندارند. یکی از عوامل ایجاد دوره ها‏ی تواتر 5 ساله رکود و رونق در صنعت ساختمان، بی ‏توجهی به فرآیندهای مرتبط به مدیریت بازار است که برگرفته از نگرش غیراقتصادی سرمایه‏ ای بودن ساختمان ‏می ‏باشد. زیرا چنین نگرشی بدون توجه به نرخ بازدهی برگشت مطلوب سرمایه، انتظار 5 ساله را طبیعی جلوه ‏می ‏دهد.»

پاکزاد با تأکید بر مأموریت اصلی این باشگاه، گفت: «برای تقویت جایگاه مدیران حرفه ‏ای و برندسازان و به منظور حمایت از صنعت ساختمان، ضروری است این افراد در قالب یک شبکه منسجم گردهم آیند تا با هم‏ افزایی، در مسیری موفق به پیش رفته و تجارب ارزشمند خود را به بهینه‏ ترین حالت ممکن، به نسل‏ های بعدی منتقل کنند.»

مدیر باشگاه برندسازان صنعت ساختمان ایران با اشاره به برخی اهداف آن، افزود: «مهمترین هدف تأسیس این باشگاه، تلاش در جهت ایجاد شبکه ‏ای از متخصصان مدیریت بازار و برندسازان در صنعت ساختمان است که بتوانند با افزایش توانمندی ها‏ی گروهی و حمایت و پشتیبانی تیمی ‏از یکدیگر، برندسازی در صنعت ساختمان ایران را همسان با نیازهای کشور ارتقاء دهند. بدین ترتیب باشگاه با مشارکت اعضاء خود برنامه های متنوع آموزشی، پژوهشی و ترویجی را به اجرا خواهد گذارد.»

پاکزاد، فرآیند عضویت در این باشگاه را دو مرحله ای اعلام کرد و گفت: «این باشگاه مرجع و منزلگاه تمامی متخصصانی است که در زمینه برندسازی در صنعت ساختمان دارای تجربه و دانش ارزشمندی هستند. اما برای شناسایی و جذب اینگونه متخصصان، ضروری است مراحل ارزشیابی تجارب ایشان هم به مرحله اجرا برسد. بدین ترتیب عضویت در باشگاه در دو مرحله اعلام تمایل به عضویت و سپس سنجش و ارزیابی انجام می شود.»

مدیر باشگاه برندسازان صنعت ساختمان ایران تصریح کرد: «کاملاً بدیهی است که تمامی متخصصان در یک سطح نیستند، بدین لحاظ در شرایط ارزیابی و سطح بندی اعضاء تمهیداتی مد نظر قرار گرفته است و در نهایت متخصصان عضو وفق شرایطی که در دستورالعمل مربوطه مشخص شده، در 5 سطح رتبه بندی می شوند. این در حالی است که برای ارتقاء بعدی سطح اعضاء هم شرایطی تعیین شده است.»

پاکزاد با برشمردن مزایای عضویت در این باشگاه، گفت: «اعضاء باشگاه می توانند از مجموعه متنوعی از مزایای عضویت بهره مند شوند. از شاخص ترین این مزایا می توان به مواردی چون ایجاد امکان برای افزایش درآمدهای پایدار فردی و کارآفرینی، ایجاد امکان برای ارجاع یا مشارکت در اجرای پروژه ها‏ی برندسازی و مدیریت بازار، کمک به پیگیری طرح‏ های علمی و پژوهشی و کاربردی از طریق نهادهای ذیربط و از همه مهمتر، ایجاد بستری برای دیده شدن اشاره کرد.»